Проект DRABYNA: Учасниця Анна Фесенко

< назад до новин
Історія Анни показує, що спираючись на досвід і знання, можна створювати унікальні дизайни. Учасниця надихалась геометрією українських рушників та осучаснила “Дерево життя”.
Проект DRABYNA: Учасниця Анна Фесенко

“Я завжди любила вишивати. Отримала освіту вишивальниці, але ніколи не думала, що це мені стане у нагоді” - розповідає учасниця проекту від ETNODIM Анна Фесенко.



Проект DRABYNA побудований так, що коли ми переглядаємо заявки учасників, то нічого про них не знаємо. Бачимо тільки роботу та її опис. Жодної інформації про вік людини, її освіту або рід занять. Це дає змогу бути об'єктивними та відкритими, не обмежуючи інших та себе.


З Анею ми познайомилися після того, як побачили та відібрали її роботу для реалізації в рамках проекту. Пропонуємо вам теж саме.


Анна Фесенко - 25 років, вивчала художню вишивку, працювала художником декоратором, завжди була близькою до дизайну, але вперше створила власний ескіз. За її словами, вона надихалась геометрією українських рушників, осучаснила “Дерево життя”.


Блог: Элемент: Коллекция Flowers - Редактирование Фото 3
Блог: Элемент: Коллекция Flowers - Редактирование Фото 4


Блог: Элемент: Проект DRABYNA: Участница Анна Фесенко - Редактирование Фото 5



“Мені було дуже приємно, що моя робота сподобалась і буде реалізована в рамках проекту. Коли вигадувала ескіз я не знала, що його оберуть і мені доведеться все втілювати у реальність - від початку до кінця. Сьогодні я розумію, яка це трудомістка робота і потрібно докласти немало зусиль, щоб отримати гідний результат - ділиться Аня”.

Блог: Элемент: Коллекция Flowers - Редактирование Фото 3
Блог: Элемент: Коллекция Flowers - Редактирование Фото 4


Блог: Элемент: Проект DRABYNA: Участница Анна Фесенко - Редактирование Фото 6

Історія Анни показує, що спираючись на досвід та знання, можна створювати унікальні дизайни.


Головний акцент у своїй роботі Аня спрямувала на орнамент. У його основу увійшли трипільські мотиви та елементи українського рушника “Дерево життя”. Вона познайомилася з дизайнерами ETNODIM для того, аби перейняти їх багаторічний досвід і розвиватися далі у цій сфері. 


DRABYNA - це платформа можливостей для молодих дизайнерів та творчих людей. Учасники на конкурсній основі можуть створювати свої моделі одягу та надсилати їх нам до 25 числа кожного місяця. Після цієї дати ми підводимо підсумок та оголошуємо імена обраних.


Блог: Элемент: Проект DRABYNA: Участница Анна Фесенко - Редактирование Фото 9



Проект DRABYNA  - https://etnodim.com.ua/drabyna/

Автор статті - Манана Глонті